Promoter - Influencer gezocht - Instagram & Youtube

 

Wij zijn op zoek naar nieuwe Instagram Promoters en Influencers! Vind jij onze webshop en items helemaal leuk, matched jouw fotografie stijl met ons en zou je ons graag willen vertegenwoordigen op social media, dan zijn wij op zoek naar jou! Instagram: @itsmyattitude.nl Wij vinden het belangrijk dat jouw foto’s van goede kwaliteit zijn en onze producten goed tot hun recht komen op jouw foto’s. Jouw foto’s moeten ons inspireren op het gebied van fashion (denk qua stijl aan die van fashion bloggers/influencers).Wij zijn op zoek naar leuke Influencers, vloggers, en instagrammers die voor een langere periode een samenwerking willen aangaan.

 

 

 

 

T-Shirt Fries Before Guys

€ 19,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

De bedoeling is dat wij je geregeld kleding toesturen waar jij dan weer mooie foto's en video's van maakt. Uiteraard mag je alles houden wat wij je toezenden. Ben je woonachtig in Nederland of België, ben je goed met foto's en video en lijkt het je wat om geregeld iets van ons te ontvangen? Je moet vanzelfsprekend wel in staat zijn om zelfstandig goede foto’s te maken van onze kleding. Ook vinden wij een goede klik tussen jou en ons heel belangrijk, want dat is de belangrijke basis voor creativiteit en een goede samenwerking.

Wil je meer weten of direct reageren? Volg ons op Instagram @itsmyattitude.nl en stuur dan een mail naar info@itsmyattitude.nl

T-Shirt Never Complain Never Explain

€ 19,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1