Statement Shirts - Dames t-shirt met tekst, slogan of quote.

 

T-shirts met een statement erop, subtiel of uitgesproken, zijn momenteel in bijna elke kledingwinkel te vinden. Een statement maken zonder ook maar iets te hoeven zeggen? Laat je kleding voor je spreken!

 

 

 

Statement T-shirts: Het is een trend die al langere tijd speelt: kleding met tekst. Dit is een simpele manier om te laten zien hoe jij denkt en hoe je bent, zonder ook maar een woord te zeggen. Het maken van een statement is iets wat ons de laatste tijd dagelijks bezig houdt. T-shirts met tekst zijn niet perse nieuw, want afgelopen winter konden we al geen genoeg krijgen van de statement sweaters. Dit seizoen gaan we lekker door met de statement t-shirts! De slogan t-shirts zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. T-shirts met opvallende, inspirerende of grappige teksten, een leuke quote, gekke prints en bijzondere graphics zijn momenteel in bijna elke kledingwinkel te vinden. Of je nu iets duidelijk wilt maken of fan bent van een bepaalde ontwerper, de opdrukken kunnen niet gek genoeg.

 

 

 

Een t-shirt met print, tekst, quote of logo zie je momenteel veel in de winkels en in het straatbeeld. Door de vrolijke, grappige of brutale teksten geef je makkelijk een leuke twist aan je outfit. Een shirt met een statement trekt meteen de aandacht, dus simpel of saai is je look met een statement item nooit. Van designernaam tot spreuk, de tees zijn voorzien van kleurrijke letters en opdrukken. T-shirts kun je als vrouw nooit genoeg hebben en daarom is de slogan tee dé perfecte toevoeging aan jouw garderobe! Deze musthave t-shirts kunnen op verschillende manieren gestyled worden. Je kunt er alle kanten mee op! Vooral wanneer je dit item bij een vrij basic outfitje draagt, zorg je ervoor dat je fashionable t-shirt echt in de spotlights komt en de aandacht zal opeisen. Het statement shirt geeft elke outfit een upgrade.

 

 

 

T-shirts met tekst zijn uitermate goed geschikt om oneindig mee te combineren en zo iedere keer een andere look te creëren. Draag eens statement T-shirt op een stoere jeans voor een stijlvolle basic look. Liever wat vrouwelijker? Combineer jouw favoriete shirt dan met een elegante rok. Of ga voor trendy en draag een oversized statement T-shirt op een leren legging.

We zien deze statements shirts steeds vaker op festivals! Daarom hebben wij ook dit jaar een festival collectie! 

 

Shop onze statement shirts online!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0